Servicii

Servicii web itOferim servicii web atat pentru companii cat si persoane fizice interesate de proiecte de dezvoltare web, administrare servere sau gazduire web, consultanta si optimizare SEO.

Portofoliul nostru cuprinde proiecte importante din piata online din Romania: portaluri web din categoria business to business, site-uri dedicate comunitatilor de mamici si copii, site-uri de prezentare companii.

Suntem o echipa cu experienta de peste 10 ani in servicii IT, atat in domeniul dezvoltarii proiectelor web cat si in administrare servere si retele de calculatoare.

 

Servicii web oferite

Dezvoltam proiecte web, atat site-uri de prezentare pentru firme sau companii, cat si magazine virtuale sau site-uri dedicate comunitatilor online.

Proiectele noastre sunt personalizate pentru fiecare client, nu cream site-uri bazate pe un template predefinit. In plus, structura oricarui site dezvoltat de noi este proiectata in conformitate cu  standardele SEO solicitate si permite modificari ulterioare.

Site-urile dezvoltate de noi vor avea si o sectiune de administrare dedicata clientului, proiectata in functie de cerintele sale si usor de utilizat (fara sa fie necesare cunostinte de programare).

Mai multe informatii…

Telecom Net ofera servicii de administrare server, solutii de instalare si configurare servere precum si procese de backup si securitate. Asiguram servicii tehnice de administrare server, administrare servere Linux si Microsoft, servicii baze de date, servicii suplimentare.

  • Servicii tehnice de administrare server
  • Administrare servere Linux si Microsoft
  • Servicii baze de date
  • Servicii web suplimentare

Mai multe informatii…

 Oferim servicii de intretinere site, monitorizare si optimizare a vitezei de incarcare, actualizare si modificare site-uri de prezentare.

Mai multe informatii…

Oferim pachete de gazduire pentru site-uri web, dar si servicii de email hosting pentru clientii nostri.

Stabilim pachetul de hosting potrivit impreuna cu fiecare client, in functie de traficul estimat si de resursele utilizate.

Mai multe informatii…

Oferim servicii de consultanta pentru optimizare SEO si link building, elemente care contribuie la imbunatatirea  vizibilitatii site-ului dumneavoastra si la cresterea traficului. Beneficiati astfel de un program de audit complet pentru site-ul dumneavoastra, analize cuvinte cheie, campanii de optimizare si implementarea solutiilor oferite de noi.

Mai multe informatii…

Contactati-ne!